2. sep, 2019

Slutter folk pga deg?

Sitter du der og lurer på hvordan det kunne skje? 

Akkurat månedsslutt og den mest betrodde medarbeideren din har sagt opp?

Ønsket seg nye utfordringer? Javel, og alle planene du hadde for han, synd han ikke kom til deg, før han kom med oppsigelsen.

 

Eller gjorde han det?

Når du tenker tilbake nå, den gangen han stoppet deg i trappen, eller kom innom og du veivet han videre, sa du ikke hadde tid. Den gangen i fellesmøtet, der han hadde ideer og du var uenig og når du tenker over det nå, kanskje også du var litt ufin?

Alle gangene du har kommet 5 minutter for sent til hans møter, uten en gang å unnskylde deg? Eller når du har ringt og sagt dere må utsette hans møte? Når du er hakket mer ærlig med deg selv, lyttet du virkelig når han snakket, eller tenkte du på neste møte allerede?

Er det flere som sier opp på kort tid under din ledelse, er det nå på tide å se litt innover. Er du en drømmeleder, eller har du noe å gå på, i ditt lederskap? Driver du med hverdagsledelse, eller sparer du til medarbeidersamtalene?

Har du råd til å fortsette sånn? Eller lyst? Får du for lite tid til ledelse? Hva kan du gjøre med det? Vil du gjøre noe med det?

Er du klar for å videreutvikle ditt potensiale, da kan du vurdere å skaffe deg en Business Coach. Ta kontakt om du vil høre mer? 

 

MVH Cathrine Lie Strand

Potensialbygger AS

Executive Business Coach

(99483525)

 PS; Lets do this!