21. okt, 2018

Potensialbygging

I morgen starter jeg 2 nye Executive coachinger.

Ofte kommer tilbud om Coaching til folk som av ulike grunner slutter. Det er bra, men i seneste laget. 

 

 

Som Coach lurer jeg noenganger på hva det var som "skjærte" seg? Her sitter jeg foran en person med stort potensiale, som vedkommende ikke fikk brukt der den var/er.

Vi møter også ledere som betaler av egen lomme for å få hjelp til å komme seg videre, fordi de ikke ser flere muligheter der de er. 

(Da vet ikke arbeidsgiver at de kommer til oss.)

 

Det hender også heldigvis, at bedrifter tar kontakt for å tilby Coachingprosesser til ledere som endel av videreutvikling i selskapet, for folk som tiltrer i nye roller, der de er.

 Jeg forstår hvorfor noen velger å jobbe i samme selskap over tid, når de blir ivaretatt bla med slike tiltak på veien der de er, for å komme enda lenger!

 Jeg tror mange selskaper går glipp av et stort ubrukt potensiale blant sine folk. Rett og slett fordi mange har mer å gi, mer å bidra med, fordi de ikke blir sett, spurt, eller heiet frem.

Noenganger har noen "viktigere folk" allerede bestemt seg for at; "de der..hun ...han..nei, de har ikke mer å gi", uten å finne det ut på riktig. Noen er forhåndsdømt, av en eller annen grunn. Ledere kan "arve" oppfatninger av andre, eller så kan de være for langt unna til å legge merke til det ubrukte potensialet rundt de!

Jeg kaller meg potensialbygger og jeg er veldig heldig, for jeg jobber med folk og selskaper som ønsker fokus på å få frem en større del av potensialet sitt!

Akkurat nå gleder jeg meg veldig til å møte 2 ledere i morgen som jobber i et selskap som heier på dem!