5. sep, 2014

Si det som det er

Lenge siden jeg har gledet meg så til helg, så kom jeg på at det blir ingen vanlig helg. Dette har vært en uke med mye gruing, lite tilstedeværelse fra meg når det nærmet seg, men heldigvis forståelse og støtte fra de rundt her.

 

Jeg holdt mitt første eksterne foredrag i denne jobben, og det var lenge siden sist. Jeg gruet meg, jeg forberedte meg både på det jeg skulle si og mentalt, jeg bestemte meg for hvordan det skulle gå, og kjørte film om og om igjen. Jeg var skjerpet og klar når jeg skulle på. Jeg hadde en vond skulder(senebetennelse), og jeg visste at den måtte bare henge der, og det var ikke fokus.

 

Jeg hadde gruet meg til å snakke etter en av professorene på BI. Siden de holder foredrag så ofte, så er de flinke, sånn er det. Jeg bestemte meg for å tenke at jeg skulle finne ut hva jeg kunne ta med meg videre av tips, i stedet for å tenke over hvor mye flinkere han er enn meg. Det funket!

 

Fra lykke tilbake til virkeligheten tilbake til lykke, igjen

Jeg rakk ikke helt å kjenne på lettelsen, for da jeg kom hjem var Sabeltann helt oppløst. Han må ha briller, STERKE briller og dette er nok første gang han opplever skikkelig omveltning, og det er mye som må gås igjennom i småfolks liv. Tilslutt forstod vi hva som var verst, men likevel hjalp ikke det stort.

 

Dagen etter kommer Sabeltann hjem, han er helt rolig og likevel litt bestemt. Han hadde snakket med gutta, og fortalt dem at han kom til å få briller og at det ikke var noe poeng i å mobbe han, for han så så dårlig at han bare måtte ha dem på! Sånn var det med det!

Jeg digger småfolkt og hvordan de løser sine utfordringer. Si det som det er, og be om det  du trenger! Helt herlig.

 

Jeg har vært på utsiden av trygghetssonen denne uka. Nå skal jeg jammen drive med det i helga også. Jeg skal på malerkurs, jeg aner ikke noe om det, og lurer så veldig på hvorfor jeg syntes det var en god ide, når jeg meldte meg på.

Lenge siden du tok et skritt ut av autopilot mølla di? Test det ut, det er ikke farlig, det bare øker blodsirkulasjonen og trimmer hjernemuskelen. Do it!

Kommentarer

07.09.2014 09:51

Cathrine

Hei Hanne, du er jo en tøffing! You can do it!

05.09.2014 10:04

Hanne

Takk for det Cath! Jeg skal way out av komfortsonen i helga, kjøre RIB, sove ute og være borte fra Gutta mine. I can do it!!