8. feb, 2014

OL tider og goodwill tider

Jeg digger at det er morsdag oppunder OL. Jeg har aldri fått så mye morsdags oppmerksomhet noen gang. Jeg skjønner hvor det bærer. Har jeg kalkulert inn en god del for egen vinning, i forkant av denne tiden? Yepp!!

 

 

Her har husbonden hengt opp bilder, handlet inn for helgen, planlagt morsdags overraskelse med barna, sendt dem ut og kledd på dem i en farlig fart, og nå, endelig er sofan hans og han har tvn helt alene. Og vips, så fikk fruen sin egen tid på en lørdag formiddag, snakk om bonus.  Husbonden vet at fruen er fornøyd! Dobbelbonus.

 

 Supporter feelings

Vi har god trening i dette, denne familien rundt supporteren her. Vi later noen ganger som vi ikke vet det, men vi forstår alltid når det er Liverpool kamp. Vi merker det ved at besøker og visitter blir lagt opp til litt rare tider.  Av og til blir jeg spurt om jeg ikke syntes det er slitsomt med en så standhaftig supporter til husbond. Men, jeg synes det er nydelig, jeg får min egen tid rundt dette, og hvis jeg kommer frem med hammer og spiker eller nevner på noe som skal vaskes eller henges opp...... sånn i nærheten av kampstart, så blir det action her hjemme.

 

Pippi og Sabeltann har blitt vant til hoiing og nordnorske uttrykk når det er kamp i stua. De forteller god historiene til vennene sine, og noenganger får vi småfolk besøk rundt kamptid, bare fordi de ønsker showet rundt supporteren i huset.

 

Når det er snakk om supporter tur, så er jeg alltid veldig positiv til det. Å se supporteren planlegge, glede seg, og ringe hjem under «you never walk alone»  sangen gråtende, ja det er stas. 

 

 

 Fruen i furtebua?

Det gjelder å ikke sammenligne denne interessen eller livsstilen med noe annet. Det går ikke å spinne rundt hvor viktig dette er for supporteren, eller å bli bløt og sette dette opp mot andre aspekter i livet. Dette er supporter følelser, og det må være sånn, det er her supporter fruer spenner bein på seg selv og går i furtebua. Jeg har prøvd det, men det var ikke noen vits i å være der, og det er gøy å se supporteren forandre seg til en liten gutt noen ganger, vi kan vel unne hverandre det, tenker jeg.

Det blir også jenteturer i etterkant av supporter turer, det blir jentekvelder under kamptider, det blir kinotider, det blir gjør hva du vil tider...... Husbonden er hjemme, holder fortet, er i supporter modus, fruen kan stikke for kvelden. Liker jeg det? Yepp!

 

Men nå er det OL tider og  morsdagstider. Hvem som "lurer" hvem er likegyldig, her er vi fornøyd allemann. Jeg skal få gaver, frokost på senga, barnetegninger og gaver, biff til middag og her slår alle OL floka!!

 

Let the games begin!

Kommentarer

08.02.2014 18:48

Cathrine

Takk for det, Tom! Ikke så verst du heller!

08.02.2014 17:14

Tom

FANtastisk :) Hurra for deg, du er så dritbra.