13. nov, 2013

Koppen

I morgen skal jeg gjøre det. Har tenkt på det lenge, har jobbet for det, har sett det for meg, mange ganger. Har vært min følgesvenn igjennom mange år, god og ha, gir meg varme, holder oppmerksomheten min rettet mot noe i nærheten, og har lenge vært et nødvendig symbol.

 

I det siste har jeg merket at den er i veien. Jeg trenger den ikke lenger, skal jeg prøve uten? Blir det for god plass, eller tomt? På den annen side, for å få plass til noe nytt, så må......................? Yeah, right, hørt det mange ganger, hakk i plata også. Ikke at jeg vet det ennå, men jeg har tenkt å prøve. NEEEEI, her er det skurr på linja.

 

Jeg har bestemt meg for å slutte å prøve, hva betyr å prøve, gjøre det litt, teste det ut, og kan jeg da gå tilbake til før, hvis jeg først har prøvd?

 

Hva skjedde med å øve, tørre, bare gjøre? Ja, det passer mye bedre syntes jeg.

 

Så, hva skal jeg gjøre med koppen? Hva tror du? Har du noe du ikke trenger som du drasser med deg? Kanskje hindrer deg i noe som kan være bedre?

 

Er du med? 1-2-3? Skal vi gjøre det? Vil du dele det med meg? Gjør det, da? Så skal jeg dele med deg. Kan vi gjøre det sammen?

Ses i morgen, da gjør jeg det! 

 Forts. følger i morgen

 

Dagen etter;

Har ikke laget video før, og skulle gjerne hatt flere kopper, slik at jeg kunne gjort det flere ganger. The one and only edition ligger på cathrinels.com på Facebook! 🙂

Kommentarer

14.11.2013 06:53

Anne Karin Frivik

Vente, tenke, imorra, neste ar, - huff den traff!! :) Godt skrevet, Cathrine!

14.11.2013 06:37

Unni

Så bra Cathrine👍 Jeg blir med. Gleder meg til å dele med deg idag😊

13.11.2013 22:02

Cathrine

Så bra, Lene! Jeg gleder meg!

13.11.2013 21:55

Lene Fjellheim

Spent ...