#Hverdagsledelse

Jeg er opptatt av hverdagsglimt, og det som ikke alltid er ferdig sminket og retusjert. Jeg liker fargene, skyggene, linjene og det som kommer rett fra levra. Jeg liker liv som leves, her og nå. Jeg er opptatt av å se ting fra flere sider, utfordre vante mønstre, og gi seg selv et lite spark av og til for å komme videre. Det er viktig å ta vare på det gode, men utfordre potensialene. Dette er ikke en blogg om det perfekte, eller med fotnoter og henvisninger til korrekte modeller og artikler. 

Jeg  har et stort engasjement for trening og utvikling, og brenner for å hjelpe ledere å bli trygge i jobben som leder. Likevel er jeg mest opptatt av at vi er folk, at vi kan snakke, lytte og være oss selv, der vi er. Det ligger så mye uforløst her!!
 

Nå jobber jeg som Sertifisert partner i Maze (sjekk www.maze.com). Jeg jobber med selskaper som ønsker endringer og å utvikle sitt potensiale. Jeg jobber med variasjon og vi har tro på at alle kan, og alle kan også bli bedre hvis de vil, med gode verktøy og støtte på veien. Jeg har det meningsfylt i min jobb og trives med det. Jeg jobber med å dokumentere fakta, og i min hverdag synser vi ikke, vi tester, erfarer, evaluerer og får ny viten. Jeg digger å snakke med fakta!

Jeg jobber også utifra mitt selskap Potensialbygger, jeg coacher 1;1 ledere som ønsker endring og står overfor valg. Jeg er nok ganske utfordrende og er opptatt av å finne "bestillingen", hva er det egentlig kundene ønsker. Ta kontakt med meg om du vil høre mer om dette, eller ønsker en Coach. 

Jeg samarbeider med Grow.as om deres lederutviklingsprogram og har bidratt i deres åpne programmer som Teamcoach fra 2018.

Jeg tar også oppdrag innen lederutvikling av team og enkeltindivid/ledere, workshops og motivasjonsforedrag. Jeg utfordrer også her, og er overbevist om at for å skape endring så er det hardt arbeid og vilje som trengs. Jeg leter etter motstand, for jeg vet at da er vi i ferd med å knekke koden for endring. 

Jeg jobber med selskaper, ledere og enkeltpersoner som er klar for å bli utfordret. Hvis du ønsker at jeg skal være enig med deg i alt, eller du ikke vet om du er villig til å bruke tid og ressurser på det du vil oppnå, så kan jeg ikke hjelpe deg.

 
Noen fakta;
 
- Gift og 2 barn, bor i Sandvika
- Selvstendig næringsdrivende, Potensialbygger AS, fra 2018
- DNCF sertifisert Coach, 2018
-  Group and Team Coach, Executive Coach 2017
- Bachelor i ledelse og markedsføring  fra NMH, ex phil og 1 avd. jus fra universitetet i Oslo.
 - Sertifisert karriererådgiver, Thomas PPA profil analyse, Situasjonstilpasset ledelse fra SLG.
 - 25 års erfaring fra retail, markedsføring, kampanjer, drift, hr, organisasjonutvikling, endringsledelse og opplæring.
- Jobbet som kursleder med internskoler og lederutvikling for store og mellomstore kjeder. 
- Jobbet med karriererådgivning og vært rådgiver for selskaper i endring. 
- Siden 2000 vært i ledergrupper og ledet organisasjonsendringer og fusjoner fra et HR perspektiv.
-Stått på scenen siden jeg var 22 år, fasilitator for grupper, foredragsholder og konferansier.
-Bidratt til å heie frem andre til å prestere, prestere på scenen, som leder, i vanskelige prosesser de siste 20 år.
-Siden 2013 jobbet som prosesskonsulent for større kunder i retail som ønsker endringer og skape forbedringer i alle ledd i organisasjonen. 
-Siden 2013 skrevet artikler her og publisert på Ledernytt.
 
 
-Styremedlem, Oslo Handelsstandsforening

Vil du skrive til meg, men ikke på bloggen? Ta kontakt, da vel. potensialbygger@cathrinels.com

Vil du like meg på facebok? Gå inn på cathrinels.com, takk!

April 2015, ACMC Oslo, Meta Coach

Mai2016, Sertifisert Group & Team Coach, Stockholm

April 2018, Forelese ledelse for Fagskolen for Bokbr.

Publisert flere artikler for LEDERNYTT

2016-19, Styremedlem i Oslo Handelsstandsforening.

En første gang for alt, YouTube

Jeg forteller om min utdanning.


August 2013
En genser hilsen fra hyggelige kollegaer, når jeg sluttet i Norli Libris! Jeg takker for gode ord og lover å fortsette å leve opp til disse verdier som er viktige for meg! I september begynner jeg med noe jeg virkelig brenner for, i et selskap som jeg har fulgt med på i flere år. Det å jobbe med gode verktøy i hverdagen er et must! Dette verktøyet og denne filosofien har jeg klokke tro på, og gleder meg veldig til å ta fatt i min nye hverdag! Sjekk mymaze.no.