29. jun, 2013

4 oppgaver ut av skapet, og inn i lederskapet..........

Jeg har gitt henne mange råd på veien,  hun er den vanskeligste jeg har ledet, noen gang.

 

Hun er sta og til tider urokkelig. Hun har noen dårlige vaner som hun rett og slett ikke makter å endre. Hun har nok sunn fornuft til at hun absolutt kan klare å ta tak i dette, men..............

 

Hun har akkurat sluttet i en jobb, og ble så overrasket over responsen. Hun visste ikke at hun spilte noen rolle for andre. Hun har fått mange hyggelige tilbakemeldinger, som hun skal spare på, og se på når det blir tøffere tider. Hun må snart akseptere at hun er god nok= 1.

 

Hun har et forhold på si, med sin pc og telefon. I sommer har hun fått i oppgave å slå opp, gå over til å kun treffes av og til, helt ufarlig, og uten at det tar noen skade. En av hennes verdier er; å være tilstede, altså kutt ut telefonen=2.

 

Hun har også alt for mange baller i luften og har problemer med å sitte rolig. I sommer har hun fått i oppgave å spise grapefrukt i hvit genser, hver dag, og uten å søle. Hun skal bruke LANG tid, og kose seg med frokosten. Nyte nuet= 3.

 

Hun har også fått streng beskjed om å ta sit ups. I et halvt år har hun fått en reminder hver eneste kveld på telefonen sin(selvsagt, hun bruker telefonen til alt), der står det 2045, SU/AH, det betyr sit ups og armhevinger, 1 gang har hun gjort det. I sommer skal det ikke stå på telefonen hennes, (hun skal jo ikke bruke den så mye), men hun skal hver eneste dag gjøre det,  bare fordi hun vet at hun kan gjøre det, og det vil gjøre henne svært godt. Gjøre noe bra for å ta bedre vare på seg selv= 4.

 

Hun jobber med å gjøre ting på andre måter, hun forsøker aktivt å tenke ut av boksen, dra seg selv ut av comfort sonen. Hun blir likevel litt stresset av at tallene i dettte innlegget står bak, men likevel innrømmer hun at det hadde en litt artig effekt!! Enig? Ble du litt brydd av å se det på denne måten, kanskje? 

 

Hun har fått en hvit genser av sine kollegaer med nyttig skrift som de sier passer for henne.

 

Det er på tide å sende henne på ferie, hvis jeg skal fortsette å lede henne, så trenger jeg en liten pustepause først!

 

God sommer alle gode folk! Ta deg litt fri, pust, les, nyt, kos deg, gjør noe du ikke pleier, du har tiiiid!