12. aug, 2013

Lille Kose og Bitte lille Kose

Før morsdag var vi innom favorittbokhandelen vår, og den var selvsagt rigget til morsdag. Etter en lengre diskusjon med barna om puter og bamser, så fikk de kjøpe en bamse på deling, de var kjempesure og gjorde et stort nummer ut av dette foran kassa. Uansett, det var en søt liten bamse og det stod; “verdens beste mamma” på den. Vi hadde vært og kjøpt familie pc til hjemmet også, og synes i grunnen at ungene våre skulle være fornøyd med dagens investeringer.

Vi installerer pc og er forventningsfulle til alt vi skal bruke denne nye pc`n til. Men de bortskjemte barna har forduftet. De kommer bare innom og henter den tomme pc esken, en tom Taco eske og 13 kjøkkenhåndklær.

Det viser seg at de har masse å gjøre i underetasjen, de har funnet fjorårets morsdagsbamse, de er langt inne i et eventyr, og det er viktig å ikke forstyrre. Lille kose og bitte lille kose sover trygt i hver sin eske på hvert sitt rom med masse kjøkken håndklær som dyner og puter. Så var visstnok Lille kose og bitte lille kose på ferie på badet, vi rakk akkurat å stoppe den planlagte strandturen med bading i vasken.

Vi puster lettet ut over at barna heldigvis ennå har fantasi blant sine Starwars skip, Barbie biler og alt annet utstyr som vi har vært med på å gjøre tilgjengelig i deres hverdag.

På slutten av morsdagen sier minstemann til meg at han gleder seg til neste søndag, for da er det Sønns dag!