3. okt, 2013

Ikke helt etter planen

Jeg elsker lukten av rent hus, og er straks på vei til ett slikt et nå, mitt eget hjem.

 

Lette ben, blomster i posen, dyre kremer i veska, akkurat ferdig med ettermiddags hudpleie. Dette er en helt spesiell ettermiddag, jeg pleier ikke ha det som svenske Hollywood fruer, dette er helt magisk deilig!!

 

 Alle rotekoppene er sendt bort, og kommer ikke hjem på flere dager. Fruen skal få være ny i jobben og student noen tiltrengte dager.

 

 

 

Kvelden er banket, energi damene er på vei, de kommer om 30 minutter,men det går fint. Vinen er klar, bordet skal dekkes og ost og kjeks er ikke langt unna. Hører musikk i ørene, lett stemning, og det er ingenting som slår lukten av rent hus og tanken på en hyggelig kveld!! 5 minutter på sofan midt i barnetv, juhu!!

 

Piiiiip, strek i regninga, stoooooop, hæ????

Her er det ikke rent, men dette er da mitt hus?

 

Skifte til fillene, støvsuger, musikk på full geip over støvsugern,(flytta, flytta, på dei, scream and shout og the fox senere, puh.) Dunkel belysning, masse stearinlys, mer blomster fra hagen, lukket så mange dører som mulig, alle engangs hjelpemidler med lukt som finnes.

 

Wow, jeg har energi likevel, rekker å skrive noen linjer, spise litt og nyte mitt hjem.

Der ringer det på døra, jeg er klar, hei hei!!! God kveld, godt folk!!

Kommentarer

04.10.2013 10:35

Charlotte

Huset var helt strøkene og vi hadde en kjempe hyggelig kveld. Tusen takk. Synd det var opp og hoppe fredag morgen. Kunne skravlet og drukket i flere timer til :

04.10.2013 11:47

Cathrine

Hei du, dunkel belysning og hyggelig selskap gjør susen, Charlotte! Vi ble ikke ferdig, kvelden gikk for fort!!