12. aug, 2013

Fordi jeg fortjener det

Jesus C., jeg kjenner at det bobler, det må bare ut. Har ikke tid, må vaske, gjøre meg klar, får snart besøk, har ikke sminke og bare vaskeklærne på. Barna er sendt bort, og jeg har mye på gang. Men dette kommer først.

 

I det siste har jeg gjort noe jeg har bestemt meg for å trene på. Det er en noe jeg er dårlig på, jeg er for stolt, og samtidig for beskjeden, jeg skal ikke være noen jantejente, jeg må være grei, jeg vil bli likt, og jeg vil at folk skal være fornøyd med meg og min innsats.

 

 I det siste har jeg stilt krav, vært masete og forlangt å få noe helt konkret på min måte. Hvorfor var det viktig for meg? Jo, fordi jeg er bare meg som forsøker å gjøre en stor jobb, for ganske mange. Vi har hatt endringer, ingenting er som før, og jeg må finne nye metoder for å komme i land, for at andre skal være fornøyd og få den hjelp de fortjener. Jeg er opptatt av effektiv logistikk, og blir frustrert når jeg må ta i samme sak mange ganger. Jeg merker at folk synes det er litt rart at jeg som jobber med folk snakker om logistikk, men det gjør jeg! Nemlig! Det har heldigvis blitt bedre, noen begynner å forstå, og dette kommer til å gå greit. (jeg trodde ikke det.)

 

Jeg har fortalt en person som jeg ser opp til at jeg skal gjøre noe bedre enn han. Det syntes han var kult, og jeg sitter igjen, kjepphøy og skjelven. Men, nå må jeg gjøre det, for jeg vil! Jeg vil mest for meg, men jeg er en person som står for det jeg sier, så dette er litt WoW!!  Jeg har tatt kontakt med de jeg kan for å pirke videre på denne drømmen, jeg er i gang. DET føles godt, rått, og skummelt. Jeg er i gang med min drøm! Jeg har begynt å se for meg at det går bra, kjenner på følelsen, det er deilig!

 

Jeg har også bedt om hjelp. Hjelp til å passe barn, hjelp til å komme nærmere drømmen. Jeg har spurt folk jeg bryr meg om, om de kan hjelpe meg. Alle sa ja, se det, ja!! Hva var det jeg var så redd for? Nå hjelper folk meg å komme nærmere min drøm, flere får gjort mer enn bare en, det er helt sikkert.

Jeg har også spurt noen gamle venner om ikke vi skal henge litt mer sammen, igjen. De sa ja, og nå er de på vei, hit til meg. Snart skal jeg spankulere på byen, spise lunsj og få en tidlig aldri så liten Prosecco topp, gå på revy, sove på hotell, spise godt, nyte livet.

 

Har du en drøm? Noe du har tenkt på i lange tider? Finn ut hvorfor du bare tenker på det! Er det verdt å forfølge? Gjør det! Det kan være mange små saker, det kan være å bryte sitt mønster, det kan være å prøve noe litt annerledes.....kom igjen, da.

 

NÅ  må jeg gjøre alt jeg skulle gjort, nei, det er ikke sant. Nå må jeg gjøre det viktigste av alt jeg ikke fikk gjort, siden jeg fortsatt sitter her. Vaske gangen, den ser alle først, sminke meg, og pakke, “forget the rest”.