9. feb, 2013

Verdens beste vafler

I går merket jeg at det var noe på gang når jeg kom. Det var noe i gjære, hva er dette for noe? Så dukket det opp noen karer med en bestemthet over seg, de hengte opp plakater rundt i lokalet. Etterhvert som folk kom på plass, ble de også engasjert i dette. Gutta ordnet med bord, lette etter vaffelpresse og skjøteledning. Folk kom bort å kikket og kommenterte. Det begynte å lukte litt godt. Så kom beskjeden, som jeg tenkte kom til å komme.

Gårdeier sa nei, brann alarmen kom til å gå, dette var ikke ok. Da så gutta på hverandre og sa, "da blir det vafler ute, i dag blir det vafler uansett".

Nye lapper i lokalet, ny skjøteledningjakt, bord ut, rigging, hente jakker, ut å fryse, men vafler ble det. Jammen tok de ikke med seg vinflaskene også, nå ble det vinlotteri i tillegg, trekning senere i dag!! Da kom en annen avdeling på banen, utdeling av en nyhet samtidig med vintrekning, kom det fra dem!!! Men hei, jeg har også noe på gang! Endelig klarte jeg å distribuere ut en gammel bursdags ide, med litt hjelp fra en kollega, så var bursdagskonseptet iverksatt og førstemann på lista ivaretatt.

For en innsats, for et lagarbeid, for en stemning! En hel gjeng, en travel fredag, og mange var glad for at noen andre hadde tatt litt tak, tatt ansvar, og gjort noe som mange har snakket om lenge. Takk til dere som gjør en liten ekstra innsats for flere!

Jeg håper alle har noen ildsjeler på arbeidsplassen sin, og dersom ingen er det, så trengs det litt hjelp, fordi alle har en liten ildsjel i seg, det er jeg helt sikker på. Det er bare snakk om å gjøre det!! I går hadde vi to karer som gledet over 30 kollegaer med litt ekstra innsats. En annen gang håper jeg det er noen andre, som vil glede mange!!

Kommentarer

10.02.2013 20:00

Cathrine

Ja, Merete, den vinkelen er bedre enn den andre!!

10.02.2013 08:24

Merete

Enig! Dette var den positive innfallsvinkelen også. ;)